Sport

TV: SIK med Ygemar och Ragnarsson mötte Gnosjö

TV: SIK med Ygemar och Ragnarsson mötte Gnosjö

Sport Skillingaryds IK hade överraskande 2–2 en bit in på tredje perioden mot Gnosjö men när perioden var slut stod det 2–13 på resultattavlan.

killingaryds IK hade överraskande 2–2 en bit in på tredje perioden mot Gnosjö men när perioden var slut stod det 2–13 på resultattavlan.

Att gästerna skulle vinna var ingen sensation. SIK: mittenlag i fyran, mot Gnosjö, topplag i trean.

Hemmalaget, för ovanligheten i Vaggeryds sporthall, stöd upp bra till dess att 17 minuter återstod. Då stod det 22 men sedan rasade baklängesmålen in.

SIK har i år en ny tränare i form av John Ygemar, Vaggerysgrabb som var med när när SIK var ett topplag i tåvan. Sedan dess har han bland annat spelat i Värnamo och Östra. Förra året var det dock ett sabbatsår för den nu 33-årige så rutinerade killen.

Själv säger han att han till största delen ska koncentrera sig på att träna SIK årgång 16/17 som innehåller spelare som är 16/17 år. Men nog skulle Johns rutin vara viktig för laget som behöver en ”pappa”.

I dag var en ännu mer rutinerade lirare med i SIK, Jonas Ragnarsson, 40. Han är kämpen som aldrig ger upp men han har inte lovat något om den här säsongen. Han spelade senast i Gnosjö och har inte bestämt sig om det blir spel även den här säsongen.

Han liksom John skulle verkligen behövas i årets SIK för att lyfta övriga killar.

SIK.s mål i dag gjordes av John Ygemar och Joel Sandén.

Bladn spelare i kvällens match kan noteras Tom Karlsson från Värnamo kanske kommer att lira med SIK.

På ledarsidan är Anders Perman medhjälpare som tränare och spelaren Joel Sandén hjälper till med olika sysslor.

SIK har spelat ytterligare en träningsmatch mot det var mot Tenhult, också ett lag från trean. SIK föll med 5–11 och spelade även då bra i två perioder.

On åttadagar inleds seriespelet.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *