Friidrott

BSOK och engelsman i topp

Friidrott Det var total dominans från Bredaryds SOK i Sylvesterlopept plus att en engelsman blev extra uppmärksammad då han vann herrklassen.  

Redo  [1/7]

Start för de yngre  [2/7]

Snabba ungdoamr  [3/7]

Fri löpning och snöfritt...  [4/7]

BSOK-dominans: De två främsta i damklassen.  [5/7]

Tävlingsledare med de sex främsta i herrklassen  [6/7]

Tjejerna är AOK:s eminenta speakers: orienteringstvillingarna Elise och Sofie.  [7/7]

BSOK tog hand om de två främsta platsens genom Annica Högkund och Emma Höglund samt att Joanna Andersson, Burseryd blev trea. Bäste lokals löpare i herrklassen blev David Petersson från Apladalens Löparklubb som blev femma.

Det var inte mindre än 205 löpare och det var inte långt från rekordåret 2013 då det var 216 tävlande.
– Barnens lopp är det härligaste att se. Rörelseglädje och extremt publikvänlig bana, noterar Maria Hörnquist i Anderstorps OK:s tävlingskommitté.

James Bellward från Bedford and County vann herrklassen:
– Hans svärföräldrar har en stuga utanför Gislaved och han var med dem och flickvännen där för att fira nyår. Han var så glad över sin vinst och över loppet även om han tävlar mycket i löpning. Hela familjen gillade arrangemanget, han hade ett stort team släktingar med sig. Svärmor bad om att få en AOK-mössa. James fick sig en rejäl överraskning när han som debutant kom till vår vattentornsbacke. Men det löste han ju galant. VI hade vädret på vår sida. Arrangemanget flöt fint, med fokuserade funktionärer och god stämning. Det blir definitivt ett 33:e Sylvesterlopp, säger Maria.

Resultaten finns här (pdf)

Taggar

Dela