Aktuellt

Förvaltning i Gnosjö hotas av böter efter olovlig spa-fest

Aktuellt Anställda på kommun och byggbolag hade en fest i Töllstorps nya spa-anläggning i Gnosjö, trots att lokalerna inte var godkända. Nu riskerar teknik- och fritidsförvaltningen böter och anställda varningar, rapporterar P4 Jönköping.

Anställda på kommun och byggbolag hade en fest i Töllstorps nya spa-anläggning i Gnosjö, trots att lokalerna inte var godkända. Nu riskerar teknik- och fritidsförvaltningen böter och anställda varningar. Pressbilder: Riksbanken/Gnosjö kommun

Gnosjös nya spa- och rehabanläggning i Töllstorp togs i bruk den första juni, men redan i maj hade anställda på kommunen och byggbolaget en egen invigningsfest med alkohol i lokalerna. Det är emot reglerna och avslöjades efter att larmet gått sent på kvällen.

– Man får inte vistas i en lokal innan man fått slutbesked, så vi ser inte att det är okej, säger kommundirektör Anna Engström till P4 Jönköping.

Teknik- och fritidsförvaltningen riskerar nu en byggsanktionsavgift på 160 000 kronor. Gnosjö kommun har haft samtal med de berörda inom kommunen och det kan bli aktuellt att dela ut varningar.

Källa: P4 Jönköping/SVT Jönköping

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *