Blåljus

55 ärenden under natten

Blåljus Händelser i och kring Jönköping:    

07.37 Polisen har hittills hanterat ett 55-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av drogpåverkan.

00.05 Samtal till polisen om att ett par personer skulle ha blivit misshandlade i en bostad i stadsdelen Petersberg i Jönköping. Polisen åkte till platsen och började utreda vad som hänt. Det som framkom är att en man i 45-årsåldern misstänks för att ha misshandlat en kvinna i 45-årsåldern och en kvinna i övre tonåren med vilka mannen har en relation. Det är oklart på vilket sätt misshandeln har gått till men ingen av de drabbade behövde ambulanssjukvård. Mannen är fortfarande vid 08-tiden gripen men han kommer att förhöras och åklagare kommer att kontaktas när mannen nyktrat till.

00.50 SOS-larm till polisen om trafikolycka på länsväg 991 vid Ölmstad. Det visade sig att en bilist väjt för ett rådjur och sedan kört i diket. En drabbad man i 55-årsåldern fick hjälp av privatpersoner tills ambulansen anlände och förde mannen till sjukhus. Det finns ingen misstanke om brott.

05.32 Samtal till polisen om att en krossad glasruta upptäckts på en förskola i Hovslätt utanför Jönköping. Polisen åkte till platsen och undersökte. Det finns inga tecken på att något varit inne och därför har polisen påbörjat en utredning om skadegörelse.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *