Blåljus

Berusad skulle köra från polisen: 70-åringen greps misstänkt för vållande till annans död

Blåljus Polisen sammanfattar länets händelser där tre personer greps för brott

22.45 Polis larmades till en adress i Nässjö med anledning av ett rån mot en person. En person hade rånats på sitt halsband av två okända personer och vid tillfället hotats med ett vapenliknande föremål och tilldelats slag. Polisen åkte till platsen och en rad utredningsåtgärder har vidtagits och en förundersökning gällande grovt rån har inletts. Den drabbade personen, en man i 25-årsåldern, ska inte ha skadats så att han behövt föras till sjukhus i ambulans.

02.49 Polis larmades med anledning av ett bråk utomhus i Nässjö. En person hade blivit jagad av andra personer och hotad med tillhygge. I samband med bråket ska en person, en man i 20-årsåldern, ha blivit påkörd av en personbil. Polis åkte till platsen och två personer, båda män i 25-årsåldern, greps. En av männen greps misstänkt för grov misshandel, den andre mannen greps misstänkt för försök till grov misshandel, olaga hot samt skadegörelse. Den person som blev påkörd fördes till sjukhus i ambulans.

03.49 Polis larmades till en adress i Tranås där en misstänkt berusad person skulle köra från platsen. Bilen och dess skador samt signalement på föraren stämde in på föraren till den bil som var inblandad i en trafikolycka i Åtvidaberg på tisdagen, där en person avled. En gripne, en man i 70-årsåldern, greps och fördes till polisstationen. Mannen greps misstänkt för vållande till annans död.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *