Blåljus

Bilbränder och våld i nära relation

Blåljus Det har varit en händelserik natt för länspolisen.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 25 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23.13 Polisen larmades till en butik på Västerlånggatan i Eksjö. Ett vittne hade hört minst en fönsterruta krossas och sedan noterade vittnet att två personer lämnade platsen. När första polispatrull kom till närområdet kontrollerades en man, som är i 30-årsåldern, som kunde kopplas ihop med händelsen. Mannen greps misstänkt för stöld. Senare under natten anhölls mannen, ärendet är åklagarlett. En brottsplatsundersökning har genomförts.

01.07 Ett SOS-larm gällande en brand på Vattenverksgatan i Nässjö inkom till polisen. Det rörde sig om en bilbrand på en parkering. Minst två bilar ska ha skadats i samband med händelsen, ingen person ska ha kommit till fysisk skada. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand.

01.16 Polisen larmades till en bostad i Gnosjö kommun med anledning av ett bråk. En man, som är i 25-årsåldern, ska ha misshandlat en kvinna han har en relation med. Polis åkte till platsen och mannen greps misstänkt för grov misshandel. Kvinnan ska inte ha varit i behov av ambulansvård. Mannen visade tecken på narkotikapåverkan, han är även misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. Han fick följa med för provtagning.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Källa: Polisen.se

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *