Blåljus

Brand och inbrott

Blåljus Polisens händelser natt till onsdag

07.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat 64 ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Två personer har omhändertagits på grund av berusning och en personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

00.39 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i en bostad på Aspgatan i Nässjö. En dator hade börjat brinna inomhus och att det var rökfyllt. De boende på adressen hade tagit sig ut ur fastigheten på egen hand och ingen person ska, enligt de uppgifter polisen har, ha skadats vid händelsen. Polisen har upprättat en anmälan om branden.

05.45 Polis larmades med anledning att inbrott i ett förråd på en adress i området Gräshagen, Jönköping. En okänd man hade setts befinna sig i och eventuellt stulit saker ur förrådet och därefter hade mannen lämnat platsen på cykel. Polis åkte till adressen och en brottsplatsundersökning har utförts. En anmälan om stöld har skrivits.

Källa: Polisen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *