Blåljus

Drogpåverkade stal hjullastare

Blåljus En ovanlig stöld summerar nattens polisiära insatser.

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 40-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Fem personer har gripits misstänkta för brott (se nedan).

01.07 Polis larmades med anledning av ett bråk utomhus i Värnamo, en personbil hade fått rutorna krossade och personer skulle ha skadats. När polis kom till platsen kontrollerades flera personer och fordon. Tre personer greps misstänkta för försök till grov misshandel och skadegörelse. De gripna har anhållits under natten efter beslut av åklagare.

03.11 Polisen tog emot samtal om att två personer, en man och en kvinna, setts åka runt i en hjullastare i Nässjö och plocka upp cyklar. Polis åkte till platsen och två personer kontrollerades och greps misstänkta för tillgrepp av fortskaffningsmedel, då hjullastaren var stulen, och ringa narkotikabrott eget bruk. De gripna är i 30-årsåldern.

04.08 Polis larmades med anledning av ett inbrott i en lokal i området Öxnehaga. En fönsterruta hade krossats och någon eller några personer tagit sig in i lokalen. Polis har varit på platsen och en brottsplatsundersökning har utförts. En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats. Det är i nuläget oklart exakt vad som har stulits.

Källa: Polisen.se

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *