Blåljus

Flera bränder i natt

Blåljus Polisen rapporterar om bilbränder i Gnosjö med mera.

06.56 Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.05 SOS-larm till polisen om brand på Huskvarnavägen i Jönköping. Visade sig vara brand i en papperskorg. Ingen misstanke om brott.

00.37 SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 40 mellan Eksjö och Hult där en bilist ska ha kört in i ett träd. Bilföraren sade sig ha väjt för ett rådjur och istället hamnat i ett träd. Det finns ingen misstanke om brott.

02.50 SOS-larm till polisen om brand utomhus i Gnosjö. Det visade sig vara två minibussar som brann. Polisen har påbörjat en utredning om grov skadegörelse.

04.20 SOS-larm till polisen om brand i byggnad i Smålandsstenar. Det visade sig vara en brand i bostad och kraftig rökutveckling. En person från den brinnande lägenheten fördes till sjukhus med ambulans. Polisen har påbörjat en utredning om allmänfarlig vårdslöshet och platsen är avspärrad inför en kommande kriminalteknisk undersökning.

06.30 SOS-larm till polisen om brand på en byggarbetsplats på A6 Jönköping. Polisen åkte till platsen och det visade sig ha uppstått brand i samband med svetsningsarbete. Det finns ingen misstanke om brott.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

1 reaktion på Flera bränder i natt

Var finns föräldrarna till dessa ungdomar i både Gislaved och Gnosjö??? Föräldrarna är betalskyldiga om de inte kan ha bättre koll på sina barn/ungdomar. Vad blir framtiden för dessa???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *