Blåljus

Försökte stjäla en skylift

Blåljus Ett misslyckat stöldförsök toppar nattens polisinsatser.

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men två har fått följa med för provtagning.

01.20 polisen träffade på en man som bedömdes vara drogpåverkad, i Hovslätt Jönköping. Det var en man i övre tonåren som fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk.

01.39 polisen kallades till Skjutsarbacken där det gjort iakttagleser som tydde på stöld. När polisen kom till platsen visade det sig att någon har försökt stjäla en skylift från en byggarbetsplats. Skyliften fanns dock kvar i närheten. Ingen person fanns kvar på platsen och polisen spanade, utan att anträffa någon misstänkt. Polisen har påbörjat en utredning om stöld och skadegörelse, eftersom ett staket har skadats i anslutning till att skyliften flyttades.

03.22 i samband med en kontroll i Nissafors, Gnosjö anträffade en person som bedömdes vara drogpåverkad. Det var en man i 20-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör anghående ringa narkotikabrott genom eget bruk.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Källa: Polisen.se

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *