Blåljus

Försvunnen 70-årig kvinna – hittad

Blåljus Polis larmades till Hällarydsvägen i Skede, Vetlanda, efter ett samtal om att en kvinna saknades. Kvinnan ska ha försvunnit från sin bostad vid 07-tiden på torsdagsmorgonen. Polisen ber om hjälp att hitta kvinnan. Uppdaterad kl 18.20

Kvinnan är i 70-årsåldern, 168 centimeter lång och har en sjukdomsbild som gör att hon kan uppfattas som förvirrad. Hon har långt ljust hår, glasögon, normal kroppsbyggnad och tros vara iklädd blå jeans, mörkblå träningsjacka och blå gymnastikskor.

Polispatruller, UAS (drönare) och hundpatrull har sedan försvinnandet arbetat med ett eftersöksarbete, dels närsök vid platser där kvinnan bor, dels på andra ställen där hon kan tänkas ha rört sig. Kontroller med sjukvård med mera har inte gett något resultat.

Polisen är väldigt angelägen om att få hjälp av allmänheten med tips och iakttagelser. Den som tror sig se kvinnan ombeds att omedelbart ringa polisen på 112, begär därefter polisens regionledningscentral Öst.

Texten uppdaterad kl 18.20:

Kvinnan har anträffats av en polispatrull vid en grusväg söder om Skede. Kvinnan var vid god vigör och det fanns inget ambulansbehov. Polisen vill rikta ett stort tack till de personer som hållit utkik efter kvinnan och som kontaktat polisen med tips och iakttagelser.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *