Blåljus

Försvunnen man i Gislaved – polisen behöver hjälp

Blåljus Sedan i eftermiddags letar polisen efter en försvunnen 50-åring i Gislaveds kommun. Grå Opel Corsa eftersöks

Mannen ska ha försvunnit från sin bostad någon gång under natten/tidiga morgonen i en fulltankad bil och sedan inte återkommit. Mannen är i 50-årsåldern, 171 centimeter lång och beskrivs som vältränad. Han har grått hår, blåa ögon, glasögon och tros vara iklädd svarta loafers och en grå täckjacka.

Polisen har sedan försvinnandet arbetat med ett eftersöksarbete, dels närsök vid platsen där mannen bor, dels på andra ställen där han kan tänkas ha rört sig. Kontroller med sjukvård med flera platser som inte har gett något resultat.

Polisen är angelägen om att få hjälp av allmänheten med tips och iakttagelser. Den som tror sig se mannen eller den bil han antas färdas i (en nyare Opel Corsa, grå till färgen) ombeds att hålla honom under uppsikt och att omedelbart ringa polisen på 112, begär därefter polisens regionledningscentral Öst. Mannen är ännu inte anträffad, men polisen har nya uppgifter i ärendet vilket har resulterat i att den operativa sökinsatsen har avslutats. Anhöriga har underrättats om detta. Texten är uppdaterad

Källa: Polisen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *