Blåljus

Fyrhjuling i diket– man hittad misshandlad

Blåljus Från natten rapporterar polisen om händelser i Hestra och Jönköping.

07.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat 74 ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits misstänkt för brott. Fem personer har omhändertagits på grund av berusning och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

23.01 Polis och ambulans larmades med anledning av en trafikolycka norr om Hestra, Gislaved. Enligt larmet hade en fyrhjuling kört i diket och en person skadats. Personen, en man i 55-årsåldern, fördes till sjukhus i ambulans. Polisen har inga uppgifter gällande mannens skadeläge. Orsaken till olyckan kommer att utredas och fyrhjulingen har tagits i beslag för en teknisk undersökning.

23.03 Polis och ambulans larmades med anledning av en person anträffats skadad utomhus i de centrala delarna av Jönköping. Mannen, som är i 60-årsåldern, hade skador som från en misshandel och han fördes till sjukhus i ambulans. Polisen har inga uppgifter gällande skadeläget. En anmälan om misshandel har upprättats.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat larm om bråk och skadegörelse, kontrollerat fordon och hanterat berusade personer men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *