Blåljus

Grannar i fejd

Blåljus Händelser i Hillerstorp och Värnamo

07.25 Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En har gripits, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två har fått följa med för provtagning/förhör på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.33 I samband med en rutinkontroll av en bilist på E4 Jönköping blev bilföraren, en man i 20-årsåldern, misstänkt för drograttfylleri. Han blev också misstänkt för narkotikabrott genom innehav och greps på platsen. Efter att mannen genomgått provtagning och förhör blev han 02.52 anhållen av åklagare, skäligen misstänkt för narkotikabrott.

00.41 Polisen kallades till ett bostadshus i Hillerstorp med anledning av bråk mellan grannar. När polisen kom fram visade det sig att en person hade slagit en hammare i inringarens dörr så att den skadats. Polisen påbörjade en utredning om skadegörelse. Anledningen till att grannen hade slagit hammaren i lägenhetsdörren ska ha varit att de pratade för högt inne i lägenheten. Grannen är en man i 35-årsåldern.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *