Blåljus

Grovt rån i Gnosjö

Blåljus En 60-årig man bosatt utanför Gnosjö rånades och misshandlades grovt i sitt hem i natt.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 115 ärenden mellan klockan 22.00–06.00. Ingen har gripits och tretton personer har omhändertagits för fylleri, narkotikapåverkan, rattfylleri etcetera. Händelser i urval:

23.25 Polis larmades till Trädgårdsgata i Nässjö. Två unga män hade försökt stjäla två mopeder men blev upptäckta av ägaren och sprang från platsen. Mopederna var ihoplåsta och tjuvarna försökte släpa ut dem på gatan men blev påkomna. Polisen sökte efter ungdomarna utan framgång. En anmälan om försök till stöld av fortskaffningsmedel upprättades.

01.49 Polisen fick samtal om ett grovt rån i en bostad på landet i Gnosjö kommun. Okända gärningspersoner hade tagit sig in i bostaden och med tillhygge misshandlat mannen som bor där och stulit värdesaker. Den drabbade mannen är i 60-årsåldern. Han fördes till sjukhus med ambulans. Polis kom dit. Än så länge finns ingen misstänkt eller gripen. Bostaden är avspärrad för teknisk undersökning under dagen.

Polisen har utöver detta hanterat en del larm om bråk och misshandel som inte har lett till gripanden eller allvarliga skador.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *