Blåljus

Husvagn och bilar brann

Blåljus Nattens polishändelser

23:09 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Gislaved efter larm om att flertalet personer stökat inne i ett trapphus och att bilar brann. Väl på plats kunde polispatruller hitta tre utbrända fordon på en parkering. Ingen person skadades i samband med händelsen. Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand.

02:07 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Mullsjö efter larm om en brand på en camping. Enligt sos-larmet ska två husvagnar ha brunnit. Väl på plats visade det sig att två husvagnar och receptionen brunnit. Inga personer ska ha kommit till skada i samband med branden. Polisen har inlett en förundersökning gällande mordbrand och platsen är avspärrad för en teknisk undersökning.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Källa: Polisen.se

1 reaktion på Husvagn och bilar brann

Väntar med fasa att oroligheterna i Gislaved skall sprida sig till Vaggeryds kommun, för områdena som klarar sig i landet blir bara minde och mindre. Men det får man nog inte skriva om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *