Blåljus

Inbrott och stöld på Höglandet

Blåljus Polisen sammanfattar natten.

06.52 Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats.

02.34 En man i 25-årsåldern ringde till polisen och anmälde att han för en stund sedan blivit bestulen utomhus på Järnvägsgatan i Nässjö. Polisen åkte till Järnvägsgatan och mannen berättade att han befunnit sig utomhus på platsen när en person plötsligt dök upp och ryckte till sig en datorväska med dator och laddare. Därefter försvann tjuven från platsen. Polisen har påbörjat en utredning om stöld och även spanat i omgivningarna men inte kunna anträffa någon misstänkt.

03.38 Polisen fick SOS-larm om en brand utomhus i närheten av Mariedal norr om Sävsjö. Polisen åkte till platsen och började utreda vad som hänt. När polisen kontaktade ägaren framkom att hen upptäckte att det varit inbrott i bostaden. Polisen har påbörjat en utredning om tillgrepp av fortskaffningsmedel samt skadegörelse.

Polisen åkte också hem till bilägaren i Nässjö och påbörjade en utredning om grov stöld genom inbrott. Det som saknas efter inbrottet är en handväska innehållande bl.a. bilnycklarna. Det finns ingen misstänkt.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *