Blåljus

Man misstänks för våldtäkt och misshandel

Blåljus En berusad tonårsflicka i en a-traktor och en misshandel i Anderstorp summerar polisens nattinsats.

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En har gripits för brott, ingen har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har behövt följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

02.08 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på länsväg 151 i Värnamo blev föraren, en tonårsflicka, misstänkt för rattfylleri och olovlig körning. Hon fördes till polisstationen för provtagning och hämtades där av vårdnadshavare. Hennes mopedkörkort omhändertogs av polisen.

03.19 polisen fick samtal om att det varit inbrott i en bostad i stadsdelen Haga i Jönköping. Polisen åkte till platsen och det visade sig att två gärningspersoner hade tagit sig in i bostaden när de boende var hemma. De båda gärningspersonerna flydde från platsen. Polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om grov stöld genom inbrott. En brottsplatsundersökning är genomförd och spaningar i närområdet har genomförts utan resultat. Det finns ingen misstänkt.

04.25 polisen fick samtal om att en kvinna hade blivit misshandlad i en bostad i Anderstorp. Polisen åkte till platsen för att ta reda på vad som hänt. När polisen började utreda vad som hänt framkom uppgifter som grund för misstankar om försök till våldtäkt och misshandel. Polisen har hållit förhör med den drabbade kvinnan, som inte hade fått några allvarliga fysiska skador, men var uppskakad av händelsen. Polisen hittade den misstänkta mannen, som har en relation med den drabbade kvinnan. Mannen, som är i 60-årsåldern, greps misstänkt för försök till våldtäkt och misshandel.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Källa: Polisen.se

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *