Blåljus

Många olyckor under natten och morgonen

Blåljus Det har varit stökigt i trafiken sedan igår kväll.

Den första olyckan av större dignitet kom till polisens kännedom vid 03:10. Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till Sjövägen, Jönköping, med anledning av en singelolycka. Enligt larmet hade en personbil kört in i ett träd. Föraren, en kvinna i 45-årsåldern fick föras till vården för kontroll. Kvinnan var vaken och talbar, men i övrigt har polisens presstjänst ingen ytterligare information om ett eventuellt skadeläge. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott kommer att skrivas.

Vid 06:13 larmades polis, räddningstjänst och ambulans till Tidaholmsvägen, Habo, med anledning av en trafikolycka. Enligt larmet handlade det om en singelolycka med en motorcykel. Föraren, en man i 60-årsåldern, fick föras till vården då han hade smärtor i foten. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott kommer att skrivas. Det ska enligt uppgift vara väldigt halt på platsen.

Vid 06:35 larmades polis, räddningstjänst och ambulans till länsväg 151 i höjd med Gnosjö med anledning av en singelolycka. Enligt larmet har en personbil sladdat av vägen och kört ner i diket och hamnat på sidan. Tre personer ska ha färdats i bilen. Polisens presstjänst har i nuläget inga uppgifter kring eventuellt skadeläge. Bilen behöver bärgas från platsen.

Källa: Polisen.se

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *