Blåljus

Misstänkt mordbrand i hundhus

Blåljus Flera bränder har inträffat i Jönköpings län under natten.

Arkivbild.

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

Vid tvåtiden larmades polisen om en brand utanför Pauliström i Vetlanda. Det var en mindre fristående byggnad som brann. Polis åkte till platsen. Det är ett hundhus som har brunnit. Av de rapporter som nått polisens presstjänst har två hundar omkommit. Ingen person ska ha skadats fysiskt. Det är oklart hur branden har startat och orsaken ska utredas. Rubriceringen är mordbrand, men som alltid kan rubriceringen ändras under utredningens gång. Det togs beslut om att spärra av brandplatsen. En kriminalteknisk undersökning ska genomföras när det är möjligt.

Vid fyratiden larmades polisen till Randgatan i Jönköping med anledning av ett SOS-larm om en brand. Det kom rök från en lägenhet. Polisens presstjänst har inga uppgifter gällande personskador. Rökutvecklingen ska vara matlagningsrelaterad. Händelsen ska utredas, rubriceringen är i nuläget allmänfarlig vårdslöshet.

Vid halv sex-tiden larmades polisen till en villa i Åminne med anledning av en brand. Ingen ska ha skadats fysiskt. Detta anses handla om en olyckshändelse, det finns inga misstankar om brott.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *