Blåljus

Misstänkt rattfylla bakom dikeskörning

Blåljus En man i 55-årsåldern fick sova ruset av sig på polisstationen efter att ha påträffats i anslutning till en dikeskörd bil under torsdagsmorgonen.

Genrebild: David Alin

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 45-tal ärenden som rör Jönköpings län. Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Dikeskörd bil utan förare

Vid fyratiden fick polisen via SOS kännedom om en bil i ett dike på länsväg 1089 vid Ingatorp utanför Eksjö. Det fanns ingen person kvar i bilen vid kontroll.

Två timmre senare påträffade en patrull bilägaren vid bilen. Mannen, som är i 55-årsåldern, var uppenbart berusad och patrullen tvingades använda handfängsel på den misstänkte.

Han omhändertogs och fick sova ruset av sig på polisstationen. Bilen bärgades från platsen. Det är ännu oklart med brottsmisstankar.

Bil och moped i kolliderade i Tranås

Strax innan sjutiden larmades polis och räddningstjänst till Erik Geetes gata i Tranås med anledning av att en moped och en personbil hade kolliderat. Polisen utreder vad som har inträffat och skadeläget är ännu oklart.

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *