Blåljus

Mordbrand i Gislaved

Blåljus Polisen sammanfattar natten i länet.

07.00 Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 15-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men fem personer har fått följa med för provtagning och förhör angående misstänkt drogpåverkan.

00.17 SOS-samtal till polisen om brand utomhus i Gislaved. Det visade sig vara en misstänkt anlagd brand utanför ett hus. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand.

01.02 I samband med en rutinkontroll av en bil i Gnosjö blev fyra män i 20-årsåldern misstänkta för ringa narkotikabrott. Alla fyra fick följa med för provtagning och förhör.

01.28 En person ringde till polisen från Eksjö och anmälde att cirka tio minuter tidigare någon kastat in en sten genom fönstret i balkongdörren. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om skadegörelse. Det finns ingen misstänkt.

04.22 En polispatrull träffade på en misstänkt drogpåverkad kvinna i Hovslätt utanför Jönköping. Kvinnan, som är i 30-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör misstänkt för ringa narkotikabrott.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *