Blåljus

I natt: Drograttfull förare tagen på bar gärning

Blåljus Länspolisens nattarbete sammanfattas med en singelolycka och en lyckad husrannsakan.

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 15-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning, en har behövt följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

Strax efter midnatt fick polisen ett SOS-larm om en trafikolycka på riksväg 27, söder om Rydaholm. En bilist ska ha kört av vägen och voltat. Polisen åkte till platsen och det visade sig att föraren var oskadd. Bilen, som låg på taket, bärgades. Det finns ingen misstanke om brott.

Strax innan halv fem-tiden fick polisen ytterligare ett SOS-larm om en trafikolycka på riksväg 27. Polisen åkte till platsen och det visade sig vara samma bil som i trafikolyckan ovan som låg kvar på olycksplatsen.

I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på E4 Fridhem under morgonen blev föraren, en man i 25-årsåldern, misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav. Under en husrannsakan i bilen anträffades en mindre mängd misstänkt narkotika som togs i beslag.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Källa: Polisen.se

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *