Blåljus

I natt: Relationsmisshandel i Barnarp

Blåljus Länspolisens lördagsnatt domineras av ett gripande.

Polisen har hittills det här dygnet hanterat ett 45-tal rutinärenden, mestadels utan brottsmisstankar. En har gripits, en har omhändertagits och tre har fått följa med för provtagning på grund av misstanke om drogpåverkan/rattfylleri.

Strax efter ettiden fick polisen uppgifter om att en kvinna skulle ha varit utsatt för misshandel i en bostad i Barnarp. Polisen åkte till platsen för att utreda vad som hänt och i samband med det uppstod misstankar om en misshandel av kvinnan, som är i 50-årsåldern. Polisen höll förhör med henne och påbörjade en utredning om misshandel i relation. Den misstänkte mannen, som är i 40-årsåldern, anträffades och greps för misshandel. Han blev anhållen av åklagare vid 03.40-tiden. Det finns inga närmare uppgifter om kvinnans skador, men hon behövde inte ambulanssjukvård.

01.34 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på A 6-området i Jönköping blev en manlig bilförare i 20-årsåldern misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott genom eget bruk. Han fick följa med för provtagning och förhör.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Källa: Polisen.se

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *