Blåljus

I natt: Skottlossning och misshandel

Blåljus Länspolisen har haft ett intensiv natt.

Polisen har hittills det här dygnet hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av misstanke om drogpåverkan/rattfylleri.

Strax efter midnatt fick polisen ett SOS-larm om brand i byggnad i Habo. Det visade sig vara eldning i en öppen spis, som rök in i huset. Polisen utförde ingen åtgärd.

Strax innan tvåtiden fick polisen ett SOS-larm om en skadad man på Västra Storgatan i Jönköping. Det visade sig vara en berusad man som hade blivit misshandlad. Polisen har påbörjat en utredning om misshandel utan någon misstänkt. Polisen tar gärna emot tips eller iakttagelser om vad som kan ha hänt.

Vid femtiden fick polisen ett SOS-larm kom om att en person hade skadat sig på en arbetsplats i Torsvik. Polisen åkte till platsen och det visade sig att en anställd på postterminalen hade skadat ett finger i samband med hantering av en apparat. Polisen påbörjade en utredning om vållande till kroppsskada i samband med arbetsplatsolycka och den drabbade mannen som är i 45-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans.

Klockan 05.09 fick polisen samtal om höga ljud på Tegelbruksgatan 23 i stadsdelen Liljeholmen i Jönköping. Framme på platsen kunde polisen konstatera skador i form av hål i ytterdörren och även en plåtdörr i trapphuset. Polisen har påbörjat en utredning om grovt vapenbrott och skadegörelse. Platsen har spärrats av i väntan på en kriminalteknisk undersökning. Polisen kommer att genomföra dörrknackning i området för att få kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser. Polisen har inga uppgifter om att någon person ska ha skadats. Polisen vill gärna ha kontakt med personer som vet något om händelsen eller som gjort iakttagelser av personer eller fordon på eller i närheten av Tegelbruksgatan i Jönköping.

Källa: Polisen.se

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *