Blåljus

Natt till fredag

Blåljus Bilbrand i Gislaved, misshandel i Bredaryd och lite mer

Under natten mot fredagen har polisen hanterat 49 ärenden som rör Jönköpings län. Två personer har gripits för grov misshandel, se nedan. Två personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

00.50 En polispatrull bestämde sig för att kontrollera en man på en moped på Ydrevägen i Tranås. Mannen, som senare visade sig vara i 45-årsåldern, ville först inte stanna på polisens uppmaning. Men han gav upp efter ett kortare förföljande. Mannen visade tecken på att vara påverkad av narkotika och fick följa med för provtagning. Han misstänks för rattfylleri under påverkan av droger. Han hade en kniv på sig och misstänks också för brott mot knivlagen.

02.18 Polisen larmades till Klostergatan i Jönköping med anledning av en skadegörelse. En man hade slagit sönder en ruta i entrén till ett flerfamiljshus och tagit sig in i trapphuset. Mannen, som är i 40-årsåldern, satt lugnt i trappan när polisen kom dit. Han visade tecken på att vara narkotikapåverkad och fick följa med för provtagning. Han misstänks för skadegörelse och ringa narkotikabrott eget bruk.

03.49 larmades räddningstjänst och polis till Gislaved med anledning av att det brann i en parkerad bil. Räddningstjänsten kunde släcka branden.
Det kunde inte ses någon naturlig orsak till branden och polisen misstänker därför att den är anlagd. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad. Det finns ingen misstänkt.

05.10 Polis larmades till Lundavägen i Bredaryd med anledning av en misshandel. En 30-årig man hade en sårskada i ansiktet och polisen misstänker att den hade orsakats av ett vasst tillhygge
Mannen hade blivit misshandlad i en lägenheten hade lyckats ta sig därifrån och fick hjälp att larma polisen.
Polisen grep två män i 25-årsåldern som befann sig i lägenheten. De misstänks för grov misshandel och ringa narkotikabrott. De fördes till polisstation för förhör och provtagning.
Den skadade mannen behövde inte uppsöka akutsjukvård.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *