Blåljus

Natt till lördag

Blåljus Runt om i länet

07.05 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 55-tal ärenden, huvudsakligen av rutinkaraktär. Två personer har gripits, fyra har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och åtta har fått följa med för provtagning.

00.17 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka inträffat på Falkgatan i Tranås. Enligt larmet skulle en personbil ha kört in i en stolpe. Polisen åkte till platsen och det visade sig vara en mopedist som kört in i stolpen. Vid kontroll visade det sig också att mopeden var avställd varför tonårsflickan som körde bilen fick ett bötesföreläggande på grund av att hon brukat avställt fordon.

01.53 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka inträffat på Danska vägen i Gislaved. Det visade sig vara en mopedist som kört omkull och den man i övre tonåren som körde blev misstänkt för drograttfylleri och olovlig körning. Han fördes till sjukhus med ambulans med en svullnad i huvudet.

02.13 polisen får uppgifter om misshandel på Brunnsgatan i Jönköping. En man i 30-årsåldern hade blivit misshandlad och det var en man i 25-årsåldern som kunde misstänkas för den misshandeln. Den misstänkte anträffades och greps på platsen. Han fördes till polisstationen där han förhördes.

03.21 en polispatrull ser hur en person slår till en annan på Södra Storgatan i Gislaved. Polispatrullen ingriper och omhändertar den misstänkte för tillnyktring samtidigt som en utredning om misshandel påbörjas. Den drabbade är en man i 20-årsåldern och den misstänkte är en man i 25-årsåldern.

04.28 En person ringer till polisen och anmäler att ett inbrott upptäckts i en butik på Köpmangatan i Sävsjö. Chipspåsar och annat livsmedel ligger kastat utanför butiken. Polisen åker till platsen och påbörjar en utredning om stöld genom inbrott. Det finns ingen misstänkt.

– Utöver de nämnda händelser har ett antal personer fått följa med för provtagning, misstänkta för ringa narkotikabrott. Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om, noterar Thomas Agnevik som är presstalesman vid polisen.

Arkivbild

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *