Blåljus

Natt till måndag

Blåljus Händelser i Jönköping och på Höglandet

07.35 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits för berusning/ordningsstörning, men en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.15 Vid en rutinkontroll bötfälldes en bilförare, man i 18-årsåldern för att ha kört en bil med brukandeförbud på grund av obetald skatt, på riksväg 30 i Vrigstad.

01.25 En polispatrull träffade på en misstänkt påverkad man i Nässjö och mannen, som är i 20-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk.

04.32 SOS-larm till polisen om brand utomhus på Avtagsvägen i Nässjö. Visade sig vara en bil som brann och polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand.

06.03 samtal till polisen om att inbrott inbrott upptäckts på Österängsvägen i Jönköping. Någon ska ha krossat en glasruta och sedan stulit en kassa och en terminal. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *