Blåljus

Natt till onsdag

Blåljus Händelser i Huskvarna, Örserum, Jönköping, Värnamo, Jönköping och Tranås.

06.50 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning ocn en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.43 Polisen fick uppgifter om att en person var drogpåverkad i Huskvarna. Polisen åkte till platsen och fick misstankar om ringa narkotikabrott, eget bruk. Det var en man i 25-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör. Mannen hade en kniv och blev därför misstänkt även för brott mot knivlagen. Kniven togs i beslag.

01.27 Larm om trafikolycka på länsväg 133 i Örserum där en bilist ska ha kört på ett vildsvin. Föraren skadad men vaken och talbar. Det visade sig senare att föraren var oskadd men bilen blev skadad och bärgad. Eftersöksjägare åkte till platsen för att söka det påkörda vildsvinet.

01.38 Larm till polisen om trafikolycka på länsväg 185 i Nyhem, Mullsjö där en bilist ska ha kört på en älg. Bilen fick mindre skador, älgen sprang vidare och föraren var oskadd. Eftersöksjägare åkte till platsen.

03.14 Larm om brand i container utomhus på Träffgatan i Värnamo. Räddningstjänsten till platsen men ingen misstanke om brott och ingen åtgärd från polisen.

04.30 Samtal till polisen om stöld i Hamnparken, Jönköping. Någon har gått fram till den olåsta utomhusbaren och plockat till sig en väska med alkoholdrycker och därefter gått därifrån. Tjuven var borta när polisen kom dit. Polisen har påbörjat en utredning om stöld.

05.01 Samtal till polisen om att någon skulle ha tagit en båt i Seglarvik, Tranås. Det visade sig att någon har tagit en släpkärra med en båt och hängt på släpet på sin egen bil och kört från platsen. Båten ska vara av fabrikat ”460 Linder” och aluminiumfärgad med mörka blå ränder på sidan. Längd på båten är 4.6 meter. Spaningar efter ekipaget gav inget resultat, polisen har påbörjat en utredning om stöld.

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *