Blåljus

Natt till söndag

Blåljus Händelser i Värnamo, Eksjö och Sävsjö

08.00 Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. En person har gripits, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två har fått följa med för provtagning och förhör på grund av misstänkt påverkan. Polisen har hittills hanterat cirka 180 ärenden i regionen.

00.02 Polisen kallades vid midnatt till en bostad i centrala Värnamo med anledning av att en kvinna blivit misshandlad.
Polisen åkte till platsen och träffade på den drabbade kvinnan, som är i 60-årsåldern. Hon hade blivit utsatt för misshandel av en man som hon har eller har haft en relation med. Hon behövde inte ambulanssjukvård.
Mannen, som är i 40-årsåldern anträffades på platsen och han greps som misstänkt för misshandel.

00.32 Polisen kallades till Höglandssjukhuset i Eksjö där det fanns en person som skulle ha blivit misshandlad i Nässjö. Mannen, som är i 30-årsåldern ska ha blivit misshandlad av någon men han ville inte berätta för polisen vad som hänt och vem som skulle ha misshandlat honom. Polisen har påbörjat en utredning om misshandel.

01.17 Vid en rutinkontroll av en bilist i Sävsjö uppstod misstanke om drograttfylleri. En man i 50-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör. Vid en husrannsakan i mannens bostad anträffades misstänkt narkotika. Mannen är nu misstänkt för drograttfylleri och innehav av narkotika.

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *