Blåljus

Natt till söndag

Blåljus Händelser runt om i länet.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 65 ärenden mellan klockan 22.00–06.00. Två personer har gripits och tio har frihetsberövats på grund av narkotikapåverkan, fylleri eller misstanke om rattfylleri.

00.28 Det kom larm om bråk på ett boende i Eksjö kommun. Flera av de som bor där hade varit hotfulla mot personalen. Polis kom dit. Två män i 25-årsåldern greps, misstänkta för hot mot tjänsteman i tre fall per misstänkt. Personalen på boendet ska inte ha kommit till fysisk skada.

00.46 Polisen fick samtal om att det hade varit inbrott i en bostad i Malmbäck, Nässjö kommun. Huset hade stått tomt sedan 15-tiden på eftermiddagen. Polis kom dit. Det är oklart hur man har tagit sig in och vad som kan vara stulet. Det var tillrört i bostaden. Polisen skrev en anmälan om stöld genom inbrott.

00.46 Det gick larm om inbrott på ett företag i Smålandsstenar. Polisen åkte dit, men ingen fanns kvar i lokalen då. Det är oklart vad som kan vara stulet.

05.25 Det kom larm om pågående inbrott på en idrottsanläggning i Norrahammar. Det ska ha stulits en dator. Ett vittne såg en person lämna i bil.

Utöver detta har polisen hanterat en mängd andra ärenden om bråk, berusade personer, skadegörelse, trafikbrott med mera.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *