Blåljus

Natt till söndag

Blåljus Polisen sammanfattar natten med händelser på Höglandet och i och kring Jönköping

08.01 Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 40-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En har gripits, tre har omhändertagits för berusning/ordningsstörning. En har tagits med för provtagning och förhör med anledning av misstänkt drogpåverkan.

00.40 Polisen fick samtal om att en misshandel skulle ha inträffat i Bankeryd. Polisen åkte till platsen och började utreda vad som inträffat. En kvinna i 55-årsåldern har blivit utsatt för misshandel av en man hon har en relation med. På platsen fanns en man i 55-årsåldern som kunde misstänkas för brottet och han greps misstänkt för misshandel och fördes till polisstationen för förhör. Efter att förhöret hade hållits beslutade en jouråklagare att anhålla den misstänkte mannen på sannolika skäl misstänkt för misshandel i relation. Den drabbade kvinnan togs omhand av ambulans och fördes till sjukhus, klagande på smärta i revbenen och hon hade sårskada i ansiktet.

00.58 SOS-larm till polisen om trafikolycka på länsväg 195 i Habo. Polisen åkte till platsen och började utreda vad som hänt. Det verkar som att en bilist hade väjt för ett rådjur och sedan krockat med en annan bil varvid fyra personer har drabbats. tre personer fördes till sjukhus med ambulans. Det finns ingen misstanke om brott.

04.17 Samtal till polisen om inbrott i en butik i Vetlanda. Väktare som åkte till platsen upptäckte att en glasruta hade krossats. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott. Det är ännu inte känt om något har stulits. Det finns ingen frihetsberövad i utredningen.

04.48 SOS-larm till polisen om viltolycka på riksväg 31 söder om Vetlanda där en bilist skulle ha krockat med en älg. Älgen sprang till skogs och söktes av en eftersöksjägare. En person chockades.

05.20 Samtal till polisen om att en person skulle ha blivit misshandlad vid resecentrum 1–2 timmar tidigare. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om misshandel och grov stöld. Det är en man i 20-årsåldern som är drabbad.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *