Blåljus

Natt till söndag

Blåljus Med händelser från Jönköpings stad

06.56 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar.

00.00 Polisen fick uppgifter om bråk på Dalviksringen i Jönköping. Polisen åkte till platsen och började utreda vad som kan ha hänt och i samband med det uppstod misstanke om misshandel, ringa narkotikabrott och skadegörelse på en bil. En man i 35-årsåldern som misstänks för dessa brott greps och fördes till polisstationen för förhör.

01.22 Vid en rutinkontroll av en bilist på Elmiavägen uppstod misstanke om drograttfylleri. Det var en man i 20-årsåldern som fick förlja med för provtagning och förhör misstänkt för drograttfylleri. I bilen fanns också en man i 25-årsåldern och han blev misstänkt för ringa narkotikabrott och fick följa med för provtagning och förhör.

03.35 En väktare ringde från Elmia angående en misstänkt stöld. Polisen åkte till platsen för att utreda vad som hänt. Det visade sig att fyra personer kunde misstänkas för att ha stulit ett flertal datortillbehör, bärbara datorer och andra föremål. De fyra fanns kvar på platsen och de greps av polisen och fördes till polisstationen för förhör misstänkta för stöld. De gripna är i övre tonåren upp till 20-årsåldern.

Inga andra brott eller händelser finns att rapportera.

Arkivbild

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *