Blåljus

Natt till tisdag

Blåljus Händelser i Mariannelund, Gränna och Vetlanda.

06.40 Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

01.58 En inringare meddelade till polisen att en person hade gripits för ett inbrott i Mariannelund. Inringaren hade blivit väckt av att hunden markerade att någon var i uterummet. Polisen åkte till platsen för att ta reda på närmare vad som hänt. Det visade sig att det var en kraftigt berusad man i 25-årsåldern som gått in i uterummet utan att bryta sönder eller stjäla något. Mannen blev därför misstänkt för olaga intrång och han fördes till polisstationen i Eksjö för tillnyktring.

04.05 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka ska ha inträffat på E4 norrgående vid Gränna. Det visade sig att en bilist kört in i ett vägräcke och sedan voltat med bilen. Ingen personskada och ingen misstanke om brott. Trafiken påverkades en tid.

05.55 Vid en rutinkontroll av en bilist på länsväg 127 i Vetlanda blev föraren, en man i 60-årsåldern misstänkt för olovlig körning eftersom han saknade körkort.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Arkivbild

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *