Blåljus

Natt till torsdag

Blåljus Polisen sammanfattar natten,

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 80-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Åtta personer har frihetsberövats på grund av fylleri, rattfylleri, etc, vilket är mer än en vanlig onsdag. Orsaken är troligen varmt väder och att många är lediga på torsdagen. Utöver notiserna nedan har polisen hanterat en hel del viltolyckor, utfärdat böter för trafikbrott och utfört en mängd kontroller som inte ledde till brottsmisstankar.

23.13 Polisen fick samtal om inbrott i en bostad på Storgatan i Nässjö. Polis kom dit och gjorde en brottsplatsundersökning och skrev en anmälan om stöld genom inbrott. Det är oklart vad som kan ha stulits. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

23.57 Det kom larm om en rökutveckling vid en skola på Österängen, Jönköping. Det visade sig vara en moped som hade brunnit, branden hade självslocknat. Polisen misstänker att branden var anlagd och skriver en anmälan om skadegörelse. Ingen misstänkt.

01.54 SOS larmade om en viltolycka vid Hjältaryd, Myresjö, Vetlanda kommun. En bilist hade krockat med en älg. Krocken ska ha skett i cirka 50 km/h. Den ska inte ha orsakat några personskador. Älgen sprang vidare och det blev en del skador på bilen. En jägare sökte efter älgen, men lyckades inte hitta den.

03.59 Ett vittne ringde om inbrott på en skola i Gislaved. En eller två personer hade slagit sönder ett fönster, tagit sig in och stulit en dator eller datorskärm, och sedan åkt därifrån på moped. Två personer ska ha suttit på mopeden. Polis kom till platsen. Då fanns ingen misstänkt kvar. Polisen tog uppgifter för en anmälan om stöld. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Arkivbild

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *