Blåljus

I natt: Två unga män anhållna – misstänks för mordbrand

Blåljus Under torsdagsmorgonen har en åklagare anhållits två unga män, på sannolika skäl, misstänkta för mordbrand i Tranås.

Genrebild: David Alin

Vid midnatt larmades polis till ett flerfamiljshus på Beckhemsvägen i Tranås med anledning av en brand i en lägenhet. Räddningstjänsten släckte branden och polisen inledde en förundersökning om mordbrand. Via utredningsåtgärder kunde två misstänkta personer i övre tonåren lokaliseras. Båda killarna greps vid tvåtiden i natt. Under torsdagsmorgonen har en åklagare anhållits båda två, på sannolika skäl, misstänkta för mordbrand.

Vid tvåtiden fick polisen ett SOS-larm om bilbrand på Brostigen i Gislaved. Väl på plats visade det sig att två bilar hade brunnit. En anmälan om skadegörelse genom brand kommer skrivas. Det finns ingen misstänkt och inga uppgifter om personskador. Ägarna till bilarna har kontaktats.

Strax innan tretiden larmades polis till Birger Jarlsgatan i Jönköping med anledning av att en inringare sett hur tre personer slagit sönder rutan på en bil. När polis anlänt till platsen greps tre män misstänkta för stöld då de tillgripit gods från bilen. Det är två män i 20-årsåldern och en man i 25-årsåldern. Stöldgodset ska bland annat ha bestått av solglasögon och plånbok. På grund av berusningsgraden har inga förhör genomförts med de misstänkta personerna, som därmed fortsatt är gripna.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *