Blåljus

Under natten: Dieselstöld och a-traktor körde in i trädgård

Blåljus Länspolisen har haft intensiv annandag juls-natt.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 25 ärenden mellan kl 22 och 06. Två personer har gripits.

22.52 Väktare ringde polisen. De hade sett ett pågående inbrott på ett företag i Gnosjö via övervakningskamera. Väktare var först på plats. De påträffade två män och såg till att de var kvar tills polis kom dit. Männen stämde in på signalementet från övervakningskameran och greps, misstänkta för stöld genom inbrott. Männen är båda i 40-årsåldern. De ska ha stulit diesel. Männen anhölls under natten efter beslut av åklagare.

Vid kontakt med polisen i Värnamo klockan 11 under måndagen så meddelades det att männen fortfarande var anhållna och att polisen jobbar för fullt med ärendet.

23.57 Polisen fick samtal om att en a-traktor hade kört av vägen, genom en häck och in i en trädgård i Tenhult. Polis kom dit och även vårdnadshavare till föraren, en tjej i 15-årsåldern. Fordonet ska ha tappat fästet mot vägbanan i en backe. Inga personskador ska ha orsakats av olyckan. Polisen misstänkte inget brott. Vårdnadshavare skulle ersätta skadorna på häcken.

05.58 SOS larmade om en trafikolycka på riksväg 32 vid Eksjö. En bilist hade kört av vägen. Polis kom dit. Det var en man i 20-årsåldern som hade kört. Han verkade ha en lindrig skada i ett finger, men var chockad. Bilen behövde bärgas. Polisen misstänkte inget brott.

Källa: Polisen.se

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *