Blåljus

Natten i länet

Blåljus Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.50 Polisen har från midnatt hanterat ett 35-tal ärenden, de flesta utan att någon brottsmisstanke har uppstått. En person har gripits, sju har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en för provtagning.

00.41 En man i 20-årsåldern greps på en krog på Lundströms plats i Jönköping misstänkt för våld mot tjänsteman, olaga hot och förgripelse mot tjänsteman.  Den misstänkte ska ha slagit en ordningsvakt i ansiktet med knuten näve. Han misstänks  även ha spottat en ordningsvakt i ansiktet och uttalat hot. Polisen satte handfängsel och en spottluva på den misstänkte och förde honom till polisstationen för förhör varefter åklagare kommer att fatta beslut om den fortsatta förundersökningen.

00.57 En polispatrull träffade på en misstänkt påverkad man på en resturang i Gislaved. Det var en man i 20-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör misstänkt för ringa narkotikabrott.

03.00 Polisen fick samtal om att en bil hade vält på Östra Storgatan i Jönköping. Bilen hade läckt bensin varför räddningstjänsten fick åka till platsen och sanera. Polisen misstänker att någon har vält omkull bilen, som är registrerad som moped, och har därför påbörjat en utredning om skadegörelse. Polisen tar gärna emot tips från platsen om någon sett händelsen. Tipsa polisen på 114 14.

Inga grova brott eller allvarliga händelser finns att rapportera om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *