Blåljus

Under natten: Inbrott på åkeri

Blåljus En åkerstöld sammanfattar länspolisens nattarbete.

Polisen har hittills det här dygnet hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, tre har omhändertagits för berusning/ordningsstörning, ingen har behövt följa med för provtagning på grund av misstanke om drogpåvekan/rattfylleri.

Strax efter halv sex-tiden fick polisen samtal från en anställd person på ett åkeri i Smålandsstenar. Inringaren ville anmäla att ett inbrott hade skett. Någon har efter klockan 22 igår onsdag tagit sig in på företagets område och brutit upp en dörr till företagslokalerna. Därinne har gärningspersonen/-erna kommit över bilnycklar. En av företagets lastbilar har startats och använts för att forcera en grind och därefter har en vit Volvo tung lastbil med släp stulits. De stulna fordonen är efterlysta. Polisen utreder händelsen som stöld genom inbrott. Det finns inledningsvis ingen misstänkt.

Polisen är angelägen om att få in tips från allmänheten om händelsen. Den som vet något eller har gjort iakttagelser i Smålandsstenar under natten ombeds att kontakta polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisens hemsida.

Källa: Polisen.se

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *