Blåljus

Under natten: inbrott i Tranås

Blåljus Inbrott och rattfyllerier sammanfattar polisens nattliga insatser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 70-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Sex personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

01:50 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Storgatan i Vetlanda uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Mannen i 30-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör.

02:45 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på E4:an i höjd med Skillingaryd uppstod misstanke om rattfylleri mot föraren. Mannen i 60-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör.

04:22 Polis larmades till Ängarydsgatan i Tranås med anledning av att en kvinna i 85-årsåldern vaknat upp av att en okänd man stått i hennes lägenhet. Mannen ska ha tagit med sig stöldgods i form av en mobiltelefon och därefter försvunnit från platsen till fots. Polispatrull på plats har genomfört vittnesförhör med kvinnan och en hundpatrull har spårat efter den misstänkta mannen men i nuläget har ingen frihetsberövats. En anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas.

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, viltolyckor utan personskador samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Källa: Polisen.se

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *