Blåljus

Under natten: OIycksdrabbat i Jönköping

Blåljus Länspolisen har haft en intensiv natt.

Genrebild: Per Bunnstad

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 60-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits. En person har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

Vid halv två-tiden beordrades polis, räddningstjänst och ambulans till Västanå med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en motorcyklist ha hamnat i diket. När polis anlänt till platsen visade det sig att föraren, en man i 20-årsåldern, förts till sjukhus. Han hade ont i höften och axeln. Polisen misstänker inget brott i samband med olyckan.

Några timmar senare kallades polis, räddningstjänst och ambulans till Ekhagsrondellen i Jönköping med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet skulle två personbilar ha kolliderat, vartefter den ena bilen hamnade på taket. Tre personer skulle vara drabbade totalt. När polis anlände till platsen visade det sig att alla tre personer förts med ambulans till sjukhus för en kontroll. Oklart skadeläge. En anmälan om trafikolycka – ej anpassat avstånd till framförvarande fordon – upprättades.

Endast 20 minuter efter föregående olycka larmades polis, räddningstjänst och ambulans till E4:an i höjd med A6-området i Jönköping med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet skulle en lastbil och en personbil vara inblandande i olyckan som hade skett i norrgående körriktning. När polis anlände till platsen visade det sig att personbilen hade kört på lastbilen bakifrån. Föraren av personbilen, en man i 35-årsåldern, fick följa med ambulans till sjukhus. Oklart skadeläge. En anmälan om trafikolycka – ej iakttagit tillräckligt avstånd till framförvarande fordon – upprättades.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Källa: Polisen.se

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *