Blåljus

Under natten: Rån och misshandel

Blåljus Under natten har ett rån och flera fall av misshandel inträffat i länet.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 85 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:54 Polis beordrades till Handskerydsvägen i Nässjö med anledning av en misshandel utomhus. En förbipasserande person hade noterat två skadade män och larmade polisen. Polis åkte till platsen för att utreda vad som hade inträffat. Flera okända gärningspersoner ska ha rånat och misshandlat männen. En av männen blev rånad på tillhörigheter. Sedan ska gärningsmännen ha lämnat platsen. De drabbade männen är i 35- respektive 40-årsåldern. En av männen fördes till sjukhus med ambulans, i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter gällande mannens skador. Den andra mannen följde inte med ambulans till sjukhus, men kontrollerades av ambulanspersonal på plats. Händelsen rubriceras som rån och misshandel. En brottsplatsundersökning genomfördes. Det finns ingen misstänkt för brotten.

01:36 En polispatrull befann sig i centrala Tranås när polispatrullen noterade en skadad man. Polispatrullen fick veta att den skadade mannen hade blivit misshandlat av en annan man. Den misstänkte gärningsmannen, som är i 40-årsåldern, lokaliserades och han greps. Senare anhölls mannen, ärendet är åklagarlett. Brottsrubriceringen är misshandel. Den drabbade mannen, som är i 20-årsåldern, kontrollerades av ambulanspersonal.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Källa: Polisen.se

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *