Blåljus

Övervakningskamera fångade däcktjuv

Blåljus Länspolisen har haft en händelserik natt.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Jönköpings län. En person har gripits (se nedan). Tre personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Åbjörnsgatan i Gislaved uppstod misstanke om drograttfylleri och grov olovlig körning mot föraren. Kvinnan i 45-årsåldern fick följa med polis för provtagning samt förhör.

Vid 04-tiden larmades polis till Källebacksvägen i Axamo med anledning av en pågående stöld på ett företag. Via övervakningskamera kunde man se hur en person rörde sig innanför inhägnat område och flyttade några däck. När polis anlänt till platsen var den misstänkte fortfarande kvar på området. Mannen, i 65-årsåldern, greps misstänkt för försök till stöld av däck.

Vid 06-tiden beordrades polis, räddningstjänst och ambulans till länsväg 785 utanför Slättåkra med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en personbil ha kört ner i diket och sedan tagit sig upp igen. Föraren av personbilen var vaken och talbar men fick följa med ambulans till sjukhus för en kontroll. Polispatrull kommer åka till sjukhuset och därefter återkomma om någon anmälan skrivs.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, viltolyckor, trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Källa: Polisen.se

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *