Blåljus

Polisens sammanfattning

Blåljus Polisen har sedan midnatt hanterat ett 30-tal ärenden, de flesta har inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits, fyra har omhändertagits för ordningsstörning/fylleri och två för provtagning.

• Värnamo
00.55 stoppade en polispatrull en bilist för en rutinkontroll på Norrskogsvägen i Värnamo. Vid kontrollen uppstod en misstanke om att bilföraren, en man i 20-årsåldern kunde vara drogpåverkad varför han fick följa med för provtagning och förhör. Han misstänks nu för drograttfylleri och ringa narkotikabrott.

• Jönköping
01.10 omhändertog en polispatrull en kraftigt påverkad man i 25-årsåldern på Västra Storgatan i Jönköping. I samband med ingripandet uppstod misstanke om drogpåverkan, varför han nu misstänks för ringa narkotikabrott.

• Vetlanda
03.31 kom larm om inbrott på ett gatukök i Vetlanda. När polisen kom till platsen visade det sig att någon tagit sig in genom en skjutlucka och tillgripit en mindre summa kontanter. Det finns ingen misstänkt, men polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och en platsundersökning är genomförd.

Inga grova brott eller andra allvarligare händelser finns att rapportera om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *