Blåljus

Rån och skadegörelse

Blåljus Ett rån i Huskvarna och skadegörelse på en fastighet i Bankeryd sammanfattar polisens natt.

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 45-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.43 inkom SOS-samtal till polisen om viltolycka på Fågelvägen i Nässjö. En bilist hade krockat med en älg i korsningen Fågelvägen-länsväg 931. Vindrutan på bilen blev intryckt och älgen sprang från platsen. Ingen person skadades. En eftersöksjägare sökte efter älgen.

02.05 kallades polis till Bankeryd med anledning av att det var oroligt på en adress. Polisen åkte till adressen och träffade på två misstänkt drogpåverkade män i 20-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör. Det visade sig också att några rutor var krossade på platsen och med anledning av det har polisen påbörjat en utredning om skadegörelse.

02.41 fick polisen samtal om att en man i 20-årsåldern precis nyss skulle ha blivit utsatt för ett rån i Huskvarna. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om rån, efter att den drabbade hade berättat om att han blivit misshandlad och bestulen i samband med att han skulle träffa en person som skulle köpa en mobiltelefon. Gärningspersonen har knuffat den drabbade i bröstet och därefter plockat telefonen ur fickan på honom. Gärningsmannen försvann därefter från platsen. Polisen har spanat efter den misstänkt men ej anträffat honom.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Källa: Polisen.se

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *