Blåljus

Rånade och misshandlade 20-åring

Blåljus Ett grovt rån summerar polisens nattarbete.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22.54 Polisen larmades till en adress i Aneby med anledning av att en person hade blivit skadad med ett tillhygge. Flera gärningspersoner hade skadat en man, som är i 20-årsåldern, med ett tillhygge. Gärningspersonerna ska ha rånat den drabbade mannen på tillhörigheter samt dennes bil. Den drabbade mannen fördes till sjukhus med ambulans. Mannen hade inga livshotande skador, i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter gällande skadeläget. Gärningspersonerna lämnade platsen i en bil som gärningspersonerna hade stulit från den drabbade mannen. Vid 23.20-tiden upptäcktes det att gärningspersonerna hade försökt att tända eld på bilen på länsväg 971. Med hjälp av hundpatrull kunde tre misstänkta gärningspersoner lokaliseras och gripas. Samtliga gripna är män i 20-årsåldern. Polisen inledde en förundersökning gällande grovt rån, tillgrepp av fortskaffningsmedel samt skadegörelse genom brand. Under måndagsmorgonen har de tre gripna männen anhållits efter beslut av åklagare, ärendet är åklagarlett.

02.24 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en brand på Åkershällsvägen i Nässjö. Enligt initiala uppgifter skulle flera parkerade bilar brinna. Det visade sig att fyra bilar brann. En anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättades. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Källa: Polisen.se

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *