Blåljus

Rayttfylleri och mer

Blåljus Från natten rapporterar polisen om rattfylleri vid E4 Värnamo och lite mer.

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

07.08 Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men två personer har fått följa med för provtagning och förhör med anledning av misstänkt drogpåverkan.

01.05 I samband med en rutinkontroll av en bilist i Gränna uppstod misstanke om att föraren, en man i 25-årsåldern kunde vara drogpåverkad. Han fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav.

02.20 Samtal till polisen om misstänkt inbrott i en lokal på Kyrkogatan i Vetlanda. Polisen åkte till platsen och kunde konstatera att det varit inbrott, varför en utredning om stöld genom inbrott påbörjades. Polisen har också genomfört en brottsplatsundersökning.

05.10 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på E4 Värnamo uppstod misstanke om att bilföraren, en man i 20-årsåldern, kunde vara drogpåverkad. han fick följas med för provtagning och förhör, misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott genom eget bruk.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *