Blåljus

Sammanfattning av natten

Blåljus Händelser i Huskvarna, Jönköping och Hestra.

Arkivbild

Polisen har sedan midnatt fram till sjutiden på morgonen hanterat ett 35-tal ärenden av olika karaktär i länet. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Två personer har gripits för brott, en person har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri.

00.02 Polisen stoppade ett fordon för kontroll i Huskvarna. Vid kontrollen fattade polisen misstankar om att föraren, en man i 40-årsåldern, var påverkad. Mannen togs med för provtagning och provet var positivt för narkotika. Mannen misstänks för drograttfylleri och hans körkort har omhändertagits.

01.35 Polis larmades till en restaurang i de centrala delarna av Jönköping med anledning av en misshandel. En vakt hade blivit slagen av en person som efter misshandeln lämnat platsen. Klockan 02.18 kunde polisen gripa en misstänkt gärningsman. Mannen, som är i 20-årsåldern, misstänks för våld mot tjänsteman och ringa narkotikabrott.

01.44 Polis larmades med anledning av ett bråk på en camping i Hestra. En man och en kvinna hade bråkat med varandra. Polis åkte till platsen och klockan 03.19 greps en person på platsen. Den gripne, en man i 35-årsåldern, misstänktes för misshandel och fördes till polisstationen för förhör och vidare utredningsåtgärder. En utredning gällande ringa misshandel samt ringa narkotikabrott har inletts. Åklagare beslutade vid 06-tiden att anhålla mannen. Polisen har inga uppgifter om kvinnans skador.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *