Blåljus

Skåpbil med stöldgods stoppad på E4:an

Blåljus Ett storbråk och ett gripande sammanfattar länspolisens nattarbete.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 70-tal ärenden mellan klockan 22 och 07. Två personer har gripits, se notis nedan. 16 personer har frihetsberövats på grund av berusning, narkotikapåverkan, eller drograttfylleri.

00.32 Polisen fick flera samtal om ett större bråk på Skolgatan i Habo. Någon inringare uppgav ett 20-tal personer och att en av dem skulle ha blivit misshandlad av en eller flera. Flera polispatruller kom till platsen och sökte efter personer som varit inblandad i bråket. Ett flertal fordon stoppades för kontroll. En kille i övre tonåren omhändertogs för tillnyktring. Ingen skadad eller misstänkt person anträffades.

05.25 En polispatrull meddelade att de hade stoppat en skåpbil för kontroll på E4 vid Hörle, Värnamo kommun. Två män fanns i bilen, och en hel del skrot som polisen misstänkte var stulet. Båda männen greps, misstänkta för stöld alternativt häleri. Männen är i 30- och 35-årsåldern. Polisen arbetar med att försöka härleda var det misstänkta stöldgodset kommer ifrån.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat berusade personer, psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor, et cetera.

Källa: Polisen.se

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *