Blåljus

Slog man med tillhygge – två personer anhållna

Blåljus Två personer har under natten anhållits misstänkta för grov misshandel, olaga hot och övergrepp i rättssak efter ett bråk i Jönköping.

Strax efter midnatt larmades polisen till centrala Jönköping med anledning av ett bråk utomhus. Två män misstänks för brott mot en tredje man. De misstänkta gärningsmännen är i 20-årsåldern och den drabbade är i 45-årsåldern. En av de två gärningsmännen ska ha misshandlat den drabbade med ett tillhygge. Den andra av de två gärningsmännen ska ha uttryckt verbala hot mot den drabbade. De två misstänkta gärningsmännen greps. Den ena misstänks för grov misshandel, den andra misstänks för olaga hot och övergrepp i rättssak. Männen har anhållits. Den drabbade var vaken och talbar. I övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget.

Vid o1.20-tiden larmades polisen till en adress i Forsheda med anledning av ett stöldförsök. En person hade tagit sig in på ett område som tillhör ett företag och försökt stjäla drivmedel från en maskin. Flera polispatruller åkte till platsen men ingen misstänkt gärningsperson påträffades. Händelsen rubriceras som försök till stöld och det finns ingen misstänkt. En brottsplatsundersökning genomfördes.

Källa: Polisen.se

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *